Rijschool Hiemstra

Studentchauffeurs: ook op reis het perfecte ververvoer

Geplaatst op

Een studentchauffeur kan een prettige uitkomst zijn voor een zorgeloze vakantie. Deze chauffeurs rijden namelijk niet alleen zakelijke ritten, maar juist ook in toeristische gebieden waar ze kennis van de regio hebben. In dit blog lees je wat de voordelen van een studentchauffeur voor het leren kennen van jouw vakantiegebied.

Neem je tijd voor de terugreis

NA aankomst op jouw vakantiebestemming staat de studentchauffeur al voor je klaar met een bordje met jouw naam erop. Hij gunt je de tijd zal je nooit forceren om op te schieten. Na een lange vlucht wil je je zich misschien opfrissen, een kopje koffie drinken of misschien zelfs uitgebreid uit eten. Er is geen reden om je te haasten na een enerverende vlucht.

Ga zo snel naar het centrum als je wilt

Het kan een tijdje duren om vanuit je hotel, het centrum van een stad te bereiken via de metro. Dit kan ervoor zorgen dat je je druk gaat maken om het vervoer op je vakantie. Dit is absoluut niet nodig als je beschikt over een studentchauffeur. Als je een probleemloze rit naar de stad wilt, zal een studentchauffeur je “als een koning” behandelen. Ze brengen je precies naartoe waar je wilt, terwijl je zelf gewoon achteroverleunt en ontspant. Benauwde trams en overvolle bussen zijn verleden tijd!

Een studentchauffeur regelt de bagage

Studentchauffeurs verzorgen het in- en uitladen van je koffers. Zo kom je bijvoorbeeld altijd uitgerust aan op je bestemming of attractie. Een studentchauffeur biedt hierin net iets meer service dan een reguliere taxichauffeur, want ze lopen ook graag met je mee om de koffers tot aan de deur van het hotel brengen.

Een studentchauffeur bespaart tijd en stress

Het inhuren van een studentchauffeur is een geweldige manier om de stad te ontdekken, naast het grote voordeel van een directe rit naar de luchthaven, al is het maar voor een paar uur. Stel je voor dat je in het mooie Parijs bent: vertel de chauffeur wat je wenst en je bent er. Laat je afzetten aan de rand van de Eiffeltoren om vervolgens direct een lift naar het Louvre te krijgen. Je hoeft je druk te maken om lastige metronetwerken of drukke straten in de stad. Je hebt meer tijd om de dingen te doen waar je van houdt.

Laat je adviseren door een tussenpersoon

Het is verstandig om het inhuren van een studentchauffeur via een gespecialiseerd bureau te laten verlopen die deze studentchauffeurs detacheert. Je bent er dan zeker van dat de chauffeurs de kwaliteit en service bieden waar je recht op hebt, juist in het buitenland. Bovendien weet je dan zeker dat er opleidingen zijn afgerond, waarbij comfort, etiquette en veiligheid de speerpunten zijn.

Gerelateerde berichten

Tips voor directiechauffeurs voor de ultieme serviceverlening

Een directiechauffeur dient – naast de aanvullende etiquette – de wetten van het wegennetwerk goed te kennen. Natuurlijk moet een...

Lees meer

Verdien geld met je rijbewijs: begin een koeriersdienst!

Er zijn veel baantje die je kunt uitvoeren met je rijbewijs, maar het beginnen van een koeriersdienst staat niet op ieders lijstje. In deze blog...

Lees meer

Ongeval tijdens je rijles: hoe zit het met de verzekering?

Je hoopt van niet, maar een ongeluk krijgen tijdens je rijles is een mogelijkheid, al is de kans gering omdat je een rijinstructeur naast je hebt...

Lees meer

Over ons

We nemen met je door wat je kan doen om je rijbewijs te halen.

Contactgegevens

Via info @ rijschoolhiemstra.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden