Rijschool Hiemstra

Rijles en auto tips

Bekijk hieronder enkele aanbevolen partijen voor rijlessen, auto’s kopen en auto onderhoud.

Een auto importeren is een goede optie als je op zoek bent naar een jonge occasion tegen een scherpe prijs.

Welke banen kun je doen met een rijbewijs?

Je hebt een rijbewijs en wilt daar iets mee doen. Je kunt bijvoorbeeld een rijschool beginnen. Maar je kunt ook Taxichauffeur worden. Bij Taxi Walburg werken chauffeurs die de keuze hebben gemaakt om taxi chauffeur te worden

Amsterdam Schiphol transfer

Gaat u op reis vanaf Schiphol of bent u aangekomen op Schiphol en moet u ergens heen? Neem voor een Amsterdam Schiphol transfer contact op met Airporttransfer Amsterdam om binnen

Katalysator voor Toyota Yaris

Heeft uw een Toyota Yaris en is uw Katalysator kapot? Bij Katalysator.nl kunt u terecht voor een Katalysator voor een Toyota Yaris .

Ken je auto!

Als je straks je eigen auto hebt zul je ook diverse reparaties en vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren. Je kunt bijvoorbeeld je katalysator moeten vervangen. De eerste stap is natuurlijk het aanschaffen van zo’n ding! Dat kun je gelukkig eenvoudig bij diverse websites. Wij bevelen www.katalysator.nl aan.

Scooter rijden

Wil je na het behalen van je rijbewijs graag op een duurzame manier scooter rijden? Een elektrische scooter heeft geen uitstoot en je kunt deze eenvoudig thuis in je schuur opladen.

Roetfilter

Heb je je eerste auto gekocht? Dan is er een goede kans dat je hem op verschillende punten moet nalopen. Kijk bijvoorbeeld ook altijd of het roetfilter nog goed is. Mogelijk dient deze vervangen te worden.

Je accu kapot door de kou?

Wil je auto met koud weer niet meer starten? Dat ligt waarschijnlijk aan je accu. Koop een nieuwe accu in Flevoland bij Autobedrijf Van der Feer. H

Goedkoop rijden met een rijbewijs

Ga na het behalen van je rijbewijs tegen lage kosten de weg op. Koop een van deze puntgave Toyota Aygo occasions op aygooccasions.nl.

Goedkope Vespa onderdelen

Ben je opzoek naar goedkope Vespa onderdelen ? Op deze website vind je onderdelen voor alle modellen Vespa.

Op zoek een Rijschool in Den Haag? Neem rijlessen bij Verkeersschool Rembrandt.

Snel je theorie examen halen

Haal je motor of auto theorie in 1 dag met hulp van Slaag Vandaag. De docenten helpen je bij alle soorten vragen die afgenomen worden tijdens het examen. Vrijwel niemand zakt.

Scooterwinkel met A-merken

Wil je een scooter kopen, dan wil je natuurlijk wel een scooter van een A-merk. Bekijk het volledige aanbod scooters op scooterspot.nl.

Rijschool in Tiel

Een goede rijschool is Rijschool Tiel. Ze bieden autorijles aan, maar ook faalangstexamens en spoedcursussen. Een rijlespakket inclusief praktijkexamen boek je al vanaf

Tomos onderdelen

Het grootste assortiment tomos onderdelen vind je bij Tomos Parts. Bestellingen heb je normaliter de volgende dag al in huis, waardoor je elk defect snel repareert.

Corolla occasion

Koop Corolla occasion bij Corollaoccasions.nl voor de scherpste prijzen van Nederland.

Opzetranden voor pallets

Opzetranden voor pallets kunnen erg handig zijn wanneer je bepaalde bouwmaterialen moet transporteren. Het is een relatief kleine investering om een groot
financieel risico in te perken.

Koerier Rotterdam

Als je op zoek bent naar een vlotte pakketbezorger, dan is Koerier Rotterdam voor jou de oplossing. Van spoedtransport tot scheepsleveringen, alles is mogelijk.

Buitengesloten?

Als je bent buitengesloten van je auto, dan slaat de paniek al snel toe. Maar met de hulp van slotenmaker Hoorn rijd je binnen de kortste keren weer over de weg.

Auto laten importeren

Er zijn verschillende autoimporteurs online te vinden. Wij willen je graag in het bijzonder de specialisten aanbevelen van gijsautoimport.nl. Die importeren verschillende auto’s uit diverse landen. Kijk op hun website voor meer informatie

CRM systemen voor bedrijven in de transportbranche

Als je in de transportbranche werkzaam bent, dan wil je graag een goed systeem hebben om je klanten en leveranciers in bij te houden. Wij adviseren je om een CRM-systeem aan te schaffen hiervoor.

Onderhoud jij je apparaten goed?

Hoe goed onderhoud jij je apparaten? Neem een kijkje op infralub.nl en kom erachter wat je nog mist voor je onderhoudsroutine.

Over ons

We nemen met je door wat je kan doen om je rijbewijs te halen.

Contactgegevens

Via info @ rijschoolhiemstra.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden