Rijschool Hiemstra

Op deze manieren maak je reclame met de lesauto

Geplaatst op

Bij het opstarten van een rijschool heb je uiteraard een lesauto nodig. Een lesauto is niet zomaar een reguliere auto en moet voldoen aan een paar voorwaarden. Denk hierbij aan een extra gas- en rempedaal voor de rijinstructeur. Daarnaast wil je ook reclame maken voor je rijschool aangezien je toch continue aan het rondrijden bent. We leggen in deze blog uit waarom onder andere auto bestickering voor jouw lesauto veel voordelen gaat opleveren.

 

Auto beletteren

Het beletteren van de auto wordt steeds populairder. Veel bedrijven maken van hun bedrijfsauto een rijdend visitekaartje. Je kunt met deze vorm alle kanten op. Van kunstwerk tot simpele tekst of alleen de contactgegevens van je bedrijf. We raden aan om in contact te komen met een ervaren beletteringsbedrijf zoals Climax Autoglas Center in Noordwijkerhout. Op deze manier weet je zeker dat je lesauto de perfecte auto bestickering krijgt.

 

Naambord plaatsen

Naast de bekende ‘L’ teken op de lesauto kun je ook een daknaambord laten plaatsen. Het gebruiken van een daknaambord is niet verplicht, maar we raden het wel aan. De letter ‘L’ zal veel ogen vangen, dus waarom niet gelijk je bedrijfsnaam ernaast plaatsen. Aangezien dit een van de eerste blikvangers is van de auto zul je niet te licht moeten nadenken over het ontwerp. Je naam moet opvallen en tegelijk professioneel overkomen. Op deze manier zorg je gelijk voor een goede eerste associatie met je rijschool.

 

Mag ik reclame plaatsen op een huur of leaseauto?

Wanneer de auto (nog) niet van jou is dan zul je ongetwijfeld afvragen of je wel reclamewerk mag plaatsen. Als je de lesauto huurt dan raden we aan om dit in goed overleg te doen met de verhuurpartij. Sommige beletteringsbedrijven kunnen namelijk belettering zorgvuldig plaatsen, maar ook weer verwijderen. Zo zit je zonder schade zoals achtergelaten strepen of iets dergelijks. Mocht je een auto leasen dan kun je ook in overleg met de lease partij tot een afspraak komen om reclame te laten plaatsen. Met een verplichte optie tot koop zal dit ongetwijfeld geen probleem zijn. Maar met alleen een optie tot koop zul je ongetwijfeld in goed overleg alsnog je reclamewerk kunnen laten plaatsen.

Gerelateerde berichten

Zelf je auto wrappen: uitleg en tips

Autowrappen of car wapping is het aanbrengen van een folie op de lak van de auto. De folie is in allerlei kleuren en printen verkrijgbaar en zorgt...

Lees meer

Over ons

We nemen met je door wat je kan doen om je rijbewijs te halen.

Contactgegevens

Via info @ rijschoolhiemstra.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden