Rijschool Hiemstra

Voordelig lessen bij Verkeersschool Doen

Geplaatst op

Ben je net 16 geworden en kun je niet wachten om al te beginnen met je rijbewijs? Bij Verkeersschool Doen kun je vanaf 16,5 jaar al aan de slag met je rijlessen. Hoe eerder je klaar bent met je rijbewijs, hoe sneller je kunt profiteren van alle voordelen. Verkeersschool Doen is al jaren de beste rijschool van Tilburg, en dat is niet voor niets. Woon je dus in Tilburg of omstreken, dan ben je bij deze rijschool aan het goede adres!

Een vaste instructeur en professionele lessen

Verkeersschool Doen heeft een aantal belangrijke punten waarmee zij zich onderscheiden van andere rijscholen in de buurt. Om te beginnen heb je niet te maken met wachtlijsten maar kun je direct beginnen met autorijlessen. Ideaal wanneer je zo snel mogelijk wilt beginnen, want op deze manier verlies je geen tijd. Zorg er wel voor dat je zelf op tijd je aanvraag doet. Wanneer je begint met rijlessen kun je bij Verkeersschool Doen rekenen op een vaste rijinstructeur, die je een persoonlijke maar ook professionele begeleiding geeft. De rijles is opgebouwd uit begrijpelijke stappen die met jouw ontwikkeling meegroeien.

Altijd korting op rijlessen

Misschien heb je flink gespaard om met je rijlessen te kunnen starten, of heb je daar juist geen geld voor apart gezet. In beide gevallen kom je gunstig uit bij Verkeersschool Doen, omdat je hier altijd een actie hebt, waarmee je voordelig je rijbewijs kunt halen. Dit kan een korting zijn op een pakket of een aantal lessen. Houdt dus altijd de acties in de gaten, zodat je nooit teveel hoeft te betalen.

Een spoedcursus bij Verkeersschool Doen

Binnen 10 dagen je rijbewijs halen zonder extra te betalen? Ook dan kun je bij Verkeersschool Doen terecht. Je kunt gebruik maken van een spoedcursus wanneer je bij een nieuwe baan aan de slag gaat waar je een rijbewijs voor nodig hebt of wanneer de rijlessen met je huidige werk niet samengaan.  Zodra je je theoriecertificaat op zak hebt kun je direct beginnen met praktijklessen. De lessen duren maximaal vier uur en vinden plaats wanneer jij wilt: of dat nu ’s ochtends is, ’s middags, in de avonduren of juist in het weekend.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen met je door wat je kan doen om je rijbewijs te halen.

Contactgegevens

Via info @ rijschoolhiemstra.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden