Rijschool Hiemstra

Veilig een motor huren van de eigenaar

Geplaatst op

‘Waar kan ik motor huren?’ Direct bij de eigenaar natuurlijk. Particulier huren via MotoShare is zowel veilig als goedkoop. Vanaf 25 euro per dag kun je al lekker een stuk toeren en dat is inclusief de verzekering. Ideaal voor wanneer je een paar dagen per jaar wilt rijden, zonder een motor te kopen. Wat ons betreft is dit zeker een aanrader.

Een motor in de buurt vinden

Op de website van MotoShare worden motoren aangeboden vanuit bijna alle steden in Nederland. Je kunt natuurlijk een motor huren in Amsterdam, maar ook in kleine steden. Bijvoorbeeld in steden zoals Barneveld, Nijkerk en Soest vind je ook voldoende aanbod. Er is altijd wel een motor in de buurt te vinden.

Toeren op de motor van je dromen

Via de MotorShare kun je regelmatig op die motor rijden die jij het mooist vindt, zonder dat je deze hoeft te kopen. Ga bijvoorbeeld een dagje toeren op een Harley Davidson of ervaar de adrenaline van het rijden op een racemotor. Je kunt zelfs op elektrische motoren en motoren met een zijspan rijden.

Veilig een motor huren

Voor het huren van de motor kies je online een motor en een datum, vervolgens wordt er een huurverzoek naar de eigenaar gestuurd. Je hoort vervolgens binnen 24 uur of de huur doorgaat. Zodra de eigenaar je verzoek bevestigd heeft, kun je huur betalen en ontvang je de huurovereenkomst.

Bij het ophalen van de motor neem je samen met de eigenaar je persoonsgegevens door en controleer je samen de staat van de motorfiets. Vervolgens doorloop je samen de BRAVOK veiligheidscheck, waarna je kunt gaan toeren.

All-risk verzekering

Bij de huur van een motor controleert Ohra op eventuele schades en dubieuze praktijken in het verleden. Na goedkeuring is de motor via de MotoShare Masterpolis all-risk verzekerd. Hierbij is een eigen risico van kracht.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen met je door wat je kan doen om je rijbewijs te halen.

Contactgegevens

Via info @ rijschoolhiemstra.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden