Rijschool Hiemstra

Tips voor aankoop van een nieuwe auto

Geplaatst op

Het behalen van je rijbewijs is iets waar je trots op mag zijn. een belangrijke investering waar jij of je ouders veel geld aan heeft uitgeven. Eenmaal in het bezit te zijn van een rijbewijs, wil je natuurlijk beschikken over een leuke auto! Heb je momenteel niet genoeg opzij gelegd en zou je toch graag over een nieuwe auto willen beschikken? Dan biedt het afsluiten van een autolening voor jou een oplossing.

Waarom een autolening?

Er zijn verschillende manieren om je auto te financieren, dit kan je doen op afbetaling bij een dealer, door geld te lenen bij de bank of ervoor te kiezen een auto te leasen. Belangrijk is dat waar je ook voor gaat, je gekozen autofinanciering goed moet aansluiten bij jou persoonlijke situatie! Het gebeurt al vrij snel dat er onnodig veel geld aan uitgegeven wordt, wat je natuurlijk zou willen voorkomen. Met dat oogpunt willen we jou graag hierin helpen met het vinden van de beste optie voor jou. Onderstaand een goede tip om je verder te helpen!

Tips goede autolening
Een aankoop van een nieuwe auto met een persoonlijke lening is de meest geschikt optie! Je leent een bedrag voor de aankoop van jouw nieuwe auto. Vooraf kies je in hoeveel maanden je dit bedrag wilt aflossen, zo heb je goed inzicht in wat je per maand kwijt bent aan rente en aflossing.  Vervolgens wordt dit bedrag door de bank in één keer op je betaalrekening overgemaakt. Daarnaast bouw je schadevrije jaren op en profiteer je van je no-claimkorting op je autoverzekering. Heb je aan het eind van de maand geld over? Dan kan je maandelijks extra aflossen, waardoor je bespaart op de rentekosten die maandelijks minder worden. Kijk op Beste autolening voor duidelijk inzicht in welke autolening het beste bij jou persoonlijke situatie past!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden