Rijschool Hiemstra

Private lease Opel Mokka

Geplaatst op

Wil je in een splinternieuwe auto rijden? Wil je deze autoritjes zorgeloos maken voor een maandelijks vast bedrag? Dat kan met private lease waarbij je je geen zorgen hoef te maken met de onverwachte onderhoudskosten en reparatiekosten.

 

Private lease

 

Steeds meer aangeboden op de automarkt en lijkt nu zeer in trek te zijn bij de consumenten. Consumenten kiezen voor private lease zodat ze zorgeloos kunnen genieten van hun auto. Maar er zijn zeker nog meer voordelen. Enkele voordelen van private lease zijn:

Je rijdt zonder zorgen te maken over het onderhoud en de reparatie van de auto. Het enige dat je voor eigen risico is de brandstof, parkeerkosten en eventuele boetes.

Je hebt geen groot bedrag nodig om een auto aan te schaffen. Soms lukt het niet om een bepaald bedrag te sparen voor de aanschaf van een nieuwe auto. Met private lease kun je gewoon zonder dat je hoef te sparen rijden in een nieuwe auto.

Het maandelijks bedrag is inclusief de kosten voor onderhoud, reparatie en afschrijving. De brandstofkosten, de boetes en de parkeerkosten zijn wel voor eigen rekening.

Je krijgt een geheel kosteloze breng- en afhaalservice bij de reparateur.

Als de leaseperiode achter de rug is, kun je de auto inruilen voor een nieuwe.

 

 

Nadelen van private lease

Naast de vele voordelen zijn er slechts enkele nadelen van private lease:

Je hebt een contract getekend dat wilt dus zeggen dat je een maandelijkse verplichting hebt.

Als je wat extra kilometers wilt afleggen dan moet je ook extra betalen

Je kunt de jaren dat je schadevrij rijdt niet opbouwen om een schadevrij verklaring aan te vragen

Opel Mokka

De Opel Mokka is een hoge auto met een compacte SUV die niet zo verfijnd is maar wel ruim is. Het heeft een hoge instap en is scherp in prijs. De Opel Mokka heeft geen verfijnd weg- en stuurgedrag. De Opel Mokka rijdt niet zo lekker op de weg. Het heeft een magere onvoldoende gehaald bij de autotest. De oneffenheden worden niet weg gefilterd door het onderstel. Het rempedaal doet ook lang op zich wachten. Als je plotseling remt gebeurt er niks en plots grijpen de remmen aan. De dashboard is indrukwekkend en de laadruimte heel ruim, als alle stoelen neer zijn dan ontstaan er een laadruimte van anderhalve meter.

Private lease Opel Mokka

Ben je op zoek naar een hoge auto, dat scherp is in prijs met een aanzienlijke binnenruimte, dan is de

 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen met je door wat je kan doen om je rijbewijs te halen.

Contactgegevens

Via info @ rijschoolhiemstra.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden