Rijschool Hiemstra

Met de taxi of trein vanaf Schiphol? Nee. Huur een auto

Geplaatst op

De 24/7 economie. Wie kent het niet? Stel je eens voor dat familie of vrienden uit Canada overkomen. Je wilt ze graag komen ophalen van Schiphol maar je werk staat dat in de weg. Hen kan je niet op de trein zetten want dat is een gedoe in Nederland. Dat blijkt al jaren de achilleshiel. We doen alsof we het heel goed voor elkaar hebben maar in de praktijk blijkt dat anders. Een taxirit van Nederland grootste vliegveld naar je thuisbasis Middelburg doe jij je vrienden niet aan. Immers groeien er in Canada ook geen geldbomen. Een taxi is dus ook geen goede optie.

Een auto huren is echt aan te bevelen

Wat je je vrienden wel kan aanbevelen is car rental Schiphol. Ze rijden met de auto vliegensvlug richten het Zuiden van het land en bovendien biedt het hen vrijheid. Als jij weer eens een dag moet werken kunnen ze een dagje op pad. Neeltje Jans of een bezoek aan Antwerpen is de moeite waard.

Noodlanding

Je moet er niet aan denken maar een noodlanding is soms nodig. Als er niet op Schiphol geland kan worden en deze wordt verplaatst naar Rotterdam Airport dan is er goed nieuws. Car rental Rotterdam Airport bestaat anno 2018. Ze kunnen daar een auto huren en heel Nederland door crossen.

We gaan uit van een goede vlucht richting Amsterdam Schiphol Airport. Rondom dit grote vliegveld staan tal van hotels waar er goed getoefd kan worden. Dus stel dat jouw vrienden/familie laat in de avond arriveren dan kunnen zij eerst de batterij opladen in een hotel nabij Schiphol om de volgende dag met de auto de reis te vervolgen.

Je hoeft niks te doen

Zowel automatische transmissies of handgeschakelde auto’s zijn beschikbaar. Dus als jouw familie gewend is om in een automaat te rijden dan kan dat in Nederland ook. Het is heel eenvoudig om vanuit Canada of andere oorden de beschikbaarheid te checken en tevens te reserveren. Je hoeft zelf niets te doen. Enkel ervoor zorgen dat je hen met een glimlach en open armen ontvangt.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen met je door wat je kan doen om je rijbewijs te halen.

Contactgegevens

Via info @ rijschoolhiemstra.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden