Rijschool Hiemstra

Een dagje uit met de auto

Geplaatst op

Wanneer je in Nederland op vakantie bent wil je ook wel een dagje uit. Vooral met een auto huren Schiphol. Maar welke wegen in Nederland rijden nou lekker? In deze blog nemen we verschillende snelwegen door en zien we waar je lekker kan rijden.

De A2 – Utrecht naar Maastricht.

De A2 gaat door het schilderachtige landschap, een kleurrijke route waarbij je door het prachtige Nederland rijdt. Groene velden, charmante dorpjes en historische steden zoals Utrecht en Den Bosch met beide mooie historische gebouwen.

A7 – Afsluitdijk

Via autohuur Schiphol verzeker je je van vervoer, om vervolgens door te gaan richting de Afsluitdijk. Aan de ene kant is het IJsselmeer en aan de andere kant de Waddenzee. Hier wordt gereden over een stukje Nederlandse watermanagement.

A12 – Arnhem naar Zevenaar

De A12 gaat langs het mooie landschap van de Veluwe. Hierbij ontdek je de verschillende bossen, heidevelden en leuke dorpjes waarbij je even tot ontspanning kan komen. Een leuke route die het Nederlandse landschap gaat.

A58 – Bergen op Zoom naar Vlissingen

Het Zeeuwse landschap kent veel dijken en waterwegen. Ook is de kust bekend door het nummer van Blof. Van Bergen op Zoom naar vlissingen rijd je langs verschillende leuke dorpen met uitzicht op de Oosterschelde en de Westerschelde. Geniet van de kleine kustplaatjes en eet daar heerlijke mosselen.

A28 – Zwolle naar Groningen

Van Zwolle naar hoge Hoge Noorden, dat kan via de A28. Deze route rijdt langs uitgestrekte weilanden en mooie boerderijen. Deze route brengt je langs het platteland om vervolgens naar de mooie stad Groningen te rijden. Deze route kent veel leuke dorpjes onderweg.

A50 – Eindhoven naar Arnhem

Op de A50 ontdek je de Brabantse bossen en de heuvels op de Veluwe. Deze route past op een kunstwerk vanwege de verschillende kleuren op de weg. Een gevarieerd uitzicht dat zorgt voor een prachtige route.

Door heel Nederland zijn leuke routes om te rijden, Nederland kent een divers landschap. Van Eindhoven naar Arnhem en van Utrecht naar Maastricht geniet met deze routes van het platteland en de stad. Wees wel op tijd met het reserveren van je auto, dan kan je alle wensen en behoeftes vaak meenemen.

Gerelateerde berichten

Waarom je geen auto moet kopen in Rotterdam

Rotterdam, de bruisende havenstad van Nederland, staat bekend om zijn diversiteit en moderne stedelijke ontwikkeling. In een stad als Rotterdam kan...

Lees meer

Over ons

We nemen met je door wat je kan doen om je rijbewijs te halen.

Contactgegevens

Via info @ rijschoolhiemstra.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden