Rijschool Hiemstra

Dit is waarom je een Dodge Ram moet rijden na het behalen van je rijbewijs!

Geplaatst op

YES! Je hebt je eindelijk je rijbewijs te pakken. Alle reden om nu een auto te huren, en niet zomaar een auto maar een auto voor echte mannen: een Dodge Ram. Na alle rijles ritjes in de veilige Volvo is het namelijk tijd om te voelen wat echte motorkracht is. Wij hebben de redenen of beter gezegd excuses gevonden waarom een Dodge Ram de auto is om dit te ervaren.

Vijf redenen om een Dodge Ram te huren

1. Een ronkende 5.7 V8 Motor

De overdonderende en ronkende 5.7 V8 motor geeft je het gevoel dat je ieder moment kan opstijgen met de kolossale 3 tonner en dit hoor je dan ook. Het geluid van de Dodge is een heerlijk geluid voor een echte auto liefhebber.

2. Lengte van bijna 6 meter

De Dodge Ram is een monster met zijn lengte van bijna 6 meter en is dan ook een goede oefening om je parkeerkwaliteiten te verbeteren. Als je een Dodge kan inparkeren dan kan je elke auto inparkeren.

3. Weg met de bestelbus

Moet je toevallig nog wat spullen verhuizen? Dan is dit het uitgelezen moment. Met de grootte laadbak van de Dodge Ram doet de auto namelijk niet veel onder voor een bestelbus.

4. 396 PK aan power

Met de Dodge Ram rij je in een echte auto. Met een 8-trap automaat hoef je niet bang te zijn dat je motor afslaat bij het stoplicht. Daarentegen scheur je met die 396 PK en een koppel van 555 mm met piepende banden weg.

5. Je hebt het verdient

De laatste reden om een Dodge Ram te huren is simpel: je hebt het verdient na het strijden voor je rijbewijs. Je rijbewijs is nu eindelijk in de pocket en je mag alleen de weg trotseren, waarom zou je dat niet doen in een monster auto zoals de Dodge?

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen met je door wat je kan doen om je rijbewijs te halen.

Contactgegevens

Via info @ rijschoolhiemstra.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden