Rijschool Hiemstra

Dit is waarom je een auto moet importeren na het behalen van je rijbewijs!

Geplaatst op

Het halen van een rijbewijs in Nederland is nogal een dure zaak. Om en nabij ben je wel dik 2000 Euro kwijt als je alles in 1 keer haalt. Dat is een aanzienlijke aanslag op de portemonnee. En de volgende aanslag staat al klaar natuurlijk heb je niets aan een rijbewijs zonder auto. Die moet je dan ook nog gaan kopen. En de melkkoe van de Nederlandse overheid is juist… de auto. Dus daar kan je ook nog eens dikke belasting over betalen.

Weet je wat je beter kan doen? Een auto importeren. En dan met name uit Duitsland. In Duitsland zijn de auto’s vele malen goedkoper. Ken je die reclame van Trivago, van die hotelkamers voor verschillende prijzen? Zelfde geldt voor auto’s binnen de EU. In Duitsland kun je dezelfde auto of misschien nog wel royaler uitgevoerd kopen voor duizenden soms wel dik tienduizend Euro minder.

Dat klinkt misschien al als muziek in je oren. Maar is dat geen gezeik, met administratie en logistiek enzo, en zijn die Duitse auto verkopers wel betrouwbaar? Wat als ik je nou vertel dat je dit alles uit handen kunt geven en alsnog vele duizenden Euro’s kunt besparen? Ja dat is echt zo, ik zweer het. Er zijn in Nederland een aantal bedrijven die je hiermee kunnen helpen. Wij hebben zeer goede ervaringen met Easyimport uit Lijnden. Zij doen overigens ook de BPM voor je, en zij hebben enorm veel ervaring met legaal de meest voordelige BPM vinden, meer daarover kan je hier lezen. Enfin, zelfs met uitbesteden ben je nog vele malen goedkoper uit dan in Nederland nieuw of tweedehands kopen. Hoe het kan ik weet het ook niet, maar het is de realiteit ik verzin het niet laatst kwam het ook al aan bod in RTL nieuws.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen met je door wat je kan doen om je rijbewijs te halen.

Contactgegevens

Via info @ rijschoolhiemstra.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden