Rijschool Hiemstra

Autorijschool Spitz: dé rijschool voor studenten in Breda

Geplaatst op

Wanneer je verzekerd wilt zijn van een rijschool met een hoog slagingspercentage, is Autorijschool Spitz in Breda een goede optie die je zeker moet overwegen. Deze rijschool heeft een slagingspercentage dat ruim boven het landelijk gemiddelde ligt, biedt persoonlijke aandacht en een vaste instructeur en is, niet geheel onbelangrijk, goed betaalbaar voor scholieren en studenten. Als scholier en student is het nemen van autorijlessen vaak een grote uitgave die zij zich niet altijd kunnen veroorloven. Bij Autorijschool Spitz wordt het nemen van rijlessen niet alleen financieel aantrekkelijk, ook is het voor studenten ideaal om rijles met studie te combineren.

Spaar je rijbewijs bij elkaar

Er zijn een aantal manieren waarop je bij Autorijschool Spitz goedkoop uit kunt zijn voor je rijbewijs. Ten eerste zijn er regelmatig acties waar je gebruik van kunt maken. Deze acties gelden bijvoorbeeld op pakketten, maar studenten zijn extra goedkoop uit. Op vertoon van hun studentenkaart krijgen zij extra korting. Ook kun je regelmatig profiteren van een gratis proefles, en zijn er speciale manieren om je rijbewijs bij elkaar te sparen. Wanneer je een nieuwe leerling aanmeldt, krijg je een uur gratis les. Op deze manier kun je je rijbewijs wel heel voordelig halen!

Het aantal rijlessen

Bij Autorijschool Spitz kun je gemiddeld één keer in de week autorijden zodat je de kennis en ervaring continue paraat hebt en niet verzwakt. Hoeveel lessen je nodig hebt? Dat bepaalt de rijinstructeur tijdens de proefles. Het verschilt per persoon hoeveel rijlessen er nodig zijn om het rijbewijs te halen. Het gemiddelde ligt op 35 lessen. Tijdens de lessen wordt je voortgang door je eigen instructeur netjes bijgehouden, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Theorie- en praktijkexamen bij Autorijschool Spitz

Tijdens de lessen zul je vooral in Breda rondrijden om hier de meeste ervaring op te doen. Met je instructeur kun jij je op jouw tempo ontwikkelen en krijg je altijd voldoende uitdaging. Na voldoende lessen krijg je te horen of je klaar bent voor het praktijkexamen. Voordat je je praktijkexamen kunt afleggen moet je eerst in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Deze kun je ook met hulp van Autorijschool Spitz behalen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen met je door wat je kan doen om je rijbewijs te halen.

Contactgegevens

Via info @ rijschoolhiemstra.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden