Rijschool Hiemstra

Autoreclame maken? Dit zijn de mogelijkheden!

Geplaatst op

Autoreclame maken is een uitstekende manier om je bedrijf of merk meer bekendheid te geven. Overal waar je met de auto heengaat, zal men jouw logo voorbij zien komen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen je over drie methodes waarmee jij autoreclame kunt maken:

  • Bestickering
  • Wrapping
  • Magneetplaten

Vervolgens benoemen we de voor- en nadelen van iedere methode, zodat je een weloverwogen keuze maakt.

Bestickering

De auto bestickeren is een uitstekende manier om je wagen van reclame te voorzien. Plak bijvoorbeeld een sticker van je logo op de motorkap of voeg belettering toe aan de zijkant van je wagen.

De voordelen

Met bestickeren is veel mogelijk. Bovendien blijven stickers van goede kwaliteit – bijvoorbeeld van 3M – lang zitten. Tot slot is bestickeren een relatief voordelige manier van autoreclame aanbrengen.

De nadelen

Met bestickeren is minder mogelijk dan met wrapping. Daarnaast kunnen stickers van slechtere kwaliteit na een tijdje loslaten. Vooral met het gaan door de wasstraat moet je oppassen. Het is beter om de auto met de hand te wassen.

Wrapping

Wanneer je een auto wrapt, wordt de hele auto in folie gewikkeld. Het wrappen van auto’s wordt meestal gedaan wanneer iemand de hele look van de auto wil veranderen, bijvoorbeeld door een folie te gebruiken met een matte finish. Het kan echter ook gebruikt worden voor autoreclame. Zo kun je de auto laten wrappen in de representatieve kleuren van je bedrijf.

De voordelen

Met wrappen is ontzettend veel mogelijk. De hele auto is je canvas! Bovendien geeft wrappen een zeer mooi effect.

De nadelen

Wrappen is een dure methode voor het maken van autoreclame. In veel gevallen is het wrappen van de auto bovendien overbodig. bestickeren wordt daarom door velen geprefereerd.

Magneetplaten

Het plaatsen van magneetplaten voor auto’s is een methode die je de mogelijkheid geeft tijdelijke autoreclame toe te passen. De magnetische platen zijn eenvoudig te bevestigen en blijven goed vastzitten aan de auto.

Gerelateerde berichten

Een dagje uit met de auto

Wanneer je in Nederland op vakantie bent wil je ook wel een dagje uit. Vooral met een auto huren Schiphol. Maar welke wegen in Nederland rijden nou...

Lees meer

Over ons

We nemen met je door wat je kan doen om je rijbewijs te halen.

Contactgegevens

Via info @ rijschoolhiemstra.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden